OTOMATİK PASTAL MODÜLÜ (MGS)

Teknik Özellikleri

Tüp Kumaş - Kapak Pastal - Açık En Pastal Yerleşimi: Kumaşın bir veya her iki kenarının kumaş katı olduğu durumlarda tüp kumaş özelliği ile rahatlıkla tüp kumaş pastalı otomatikte yerleştirilebilir. Aynı zamanda kapak pastal, yüz yüze serim özelliği ile de rahatlıkla otomatik olarak pastal yerleşimi sağlanabilir.
Hiç şüphesiz ki açık en pastalda arzu edildiği şekilde büyük bir kolaylıkla ve otomatik olarak yerleştirilebilir.

Kanat Farkı Kumaş Yerleşimi: Kumaş eninde renk ( kanat ) farkı belirtilerek yerleşim sağlanabilir.

Kesim Boşluğu Verme Özelliği: Elde veya Cutter ile kesimlerde tek bir kalıbın veya kalıpların çevresine kesim boşlugu verilebilir. İhtiyaca göre parçanın sadece istenilen iki nokta arasına kesim boşluğu verilebilir. (Örneğin: Parçanın sadece yakasına, sadece kol tepesine veya en asimetrik noktasına vb... )

Bağımsız Düz İp Müdahalesi: Ana parçaların düz ipine müdahele edilmeden, sadece istenilen kalıpların düz ipleri dereceli veya serbest bir şekilde döndürülerek yerleşim sağlanabilir.


Çekme - Salma Payı Verme Özelliği: Kalıp ekranında baz kalıbın ölçülerine dokunmadan, pastal modülünde kalıba çekme veya salma payı verilebilir. İsteğe göre tüm pastaldaki parçalara veya sadece kullanıcının seçtiği parçalara çekme veya salma payı vermesi mümkündür.

Kilitleme Özelliği: Pastal yerleştirildikten sonra beğenilen kısım kilitlenerek bu kısım hiç bozulmadan, kilitli olmayan parçalar tekrar yerleştirilebilir. Kilitleme işleminin bir veya birden fazla yapılabilmesi ( tekrarı ) mümkündür.

Diğer Cad Sistemleri ile %100 Uyumluluk Özelliği: Gerber ( mod, tmp, ord, zip ), Lectra ( mdl, iba, vet ), Assyst ( Lay-s ), Investronica ( exp ) ve diğer sistemlerden gelen ( dxf, aama, plt, ıso cut ) veri formatlarını orjinal formatlarından açıp otomatik olarak pastal yerleşimi yapılabilir. Bu özelliği ile de tüm CAD sistemleri ile %100 uyumlu bir şekilde entegre edilebilir.

DİĞER TEKNİK ÖZELLİKLER

INVENTEX CAD OTOMATİK PASTAL YERLEŞTİRME ÇEVRE BİRİM AYGIT ÇIKTI ÖZELLİKLERİ ŞU ŞEKİLDE SIRALANABİLİR;
- Menü pastal raporu A4 çıktısı olarak alınabilir. Rapor içerisinde
GRAMAJ ve METRAJ hesabı yapılabilmektedir.
- Pastal raporu
PDF veya EXCEL formatında rapor alınabilir.
-
HPGL veri formatında *.plt uzantılı olarak tüm plotter modelleri ile uyumlu bir şekilde çalışılabilir.
-
ISO, CUT çıktı formatı ile, günümüzde kullanılmakta olan tüm cutter markaları ile uyumlu
bir şekilde haberleşmesi, veri göndermesi mümkündür.